header image

Behandelingen


Er zijn een hoop dingen mogelijk om uw uiterlijk een boost te geven. Hieronder vindt u een overzicht wat er in de beautysalon allemaal mogelijk is.


Acryl

Acrylnagels zijn de meest gekozen vorm van nagelverlenging. Acryl is een soort poeder die met vloeistof wordt gemengd. Als u voor deze verlenging kiest, zijn er twee opties. Wij werken in principe met sjablonen. Zo kunt u de vorm van uw eigen nagel behouden, maar wel uw nagel verlengen (met of zonder kleur). Bij deze methode wordt de gehele verlenging in één keer opgezet. We gebruiken hiervoor alleen acryl en deze methode maakt het gebruik van tips overbodig. U kunt kiezen voor een french manicure, een doorzichtige nagel, compleet gekleurde nagel, een fade of een gekleurde rand. Indien u dit wenst kunnen wij ook werken met tips. Er zijn verschillende vormen van tips en verschillende bewerkingsmogelijkheden. Alle nagels worden standaard afgewerkt met een glanzende gel. Deze zorgt ervoor dat uw nagels meer gaan glimmen en de glans blijft zitten tot u weer terugkomt om uw nagels bij te werken. Deze gel is ook zeer geschikt om uw nagels zelf eens te lakken als u zin heeft in een ander kleurtje.


Gel

Dit is eveneens een methode om je natuurlijke nagels te verlengen. De nagels zijn iets soepeler dan acrylnagels, maar de behandeling zelf duurt over het algemeen iets langer. Het wordt in verschillende lagen aangebracht, maar na elke laag zullen de nagels onder een uv-lamp moeten uitharden. De nagels glanzen meer, wat natuurlijk heel mooi is, maar daardoor ziet de nagel er wat onnatuurlijker uit dan een acryl nagel. Het is in dit geval een kwestie van smaak. Net als bij acryl kunt ook hier een kleur aanbrengen op het vrije deel van de nagel (de rand) of u kunt ervoor kiezen om de hele nagel met gel te lakken (lees voor deze optie “gellak op de natuurlijke nagel”).


Gellak op de natuurlijke nagel

Wilt u geen nagelverlenging, maar heeft u er genoeg van dat wanneer uw nagels gelakt zijn deze na een paar dagen er niet meer mooi uitzien? Gellak is dan misschien iets voor u. Het is een laagje gel dat op de eigen nagel gelakt wordt. Er zijn verschillende kleurmogelijkheden. Na het aanbrengen van de gellak, wordt het uitgehard onder een uv-lamp. De kleur blijft er weken perfect op zitten zonder vervaging of afbrokkelen van de lak.


Nagelbijter

Veel vrouwen én mannen bijten nagels en schamen zich voor het resultaat wat overblijft. De nagel is niet mooi meer en soms nog maar een enkele centimeter lang. Met nagelverlenging is er weer hoop! Door het aanbrengen van een nagelverlenging d.m.v. acryl, wordt u belemmerd om uw nagels te bijten. Het acryl is hard en geeft niet mee als u erop bijt. De verleiding wordt zo minder groot om te bijten. Wij raden u aan om niet in één keer te lange nagels te willen, maar begin met korte nagels. Uw nagelbed zal heel zwak zijn en wanneer u de nagels dan in één keer te lang wilt maken, heeft u kans dat de nagel snel breekt. Hoe meer behandelingen u neemt, hoe steviger uw nagelbed en eigen nagels zullen worden. De acryl zal hierdoor beter blijven zitten en kunt u langer genieten van uw nagels. Let op! Als u wilt stoppen met de acrylnagels, is dit geen garantie dat u ook gestopt bent met nagelbijten.


Bruidsnagels

Elke vrouw kijkt uit naar dé mooiste dag van haar leven: De bruiloft! Na het uitzoeken van de mooiste jurk, een geschikt kapsel en make-up, is het natuurlijk ook mooi om verzorgde nagels te hebben. Er zijn tal van mogelijkheden om uw verschijning nog mooier te maken. Wie wilt zich nu niet mooi voelen op zo’n belangrijke dag? Kijk in de prijslijst voor acties wat er voor een bruid in spé allemaal mogelijk is om zo’n dure dag niet al te duur te laten worden.


Nailart en naildesign

Bij nailart en naildesign moet u denken aan allerlei soorten versieringen op uw nagels. U kunt hierbij denken aan gekleurde acryl in plaats van french manicure, maar ook kan ik bloemen , zebraprint en allerlei andere mooie bewerkingen aanbrengen bovenop de gekozen acryl of gel. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden als steentjes, stickers en 3D voor op de nagel. Alles kan in overleg naar eigen inzicht aangebracht of gecreëerd worden op uw nagels.


Teennagels

Komt de zomer er weer aan en draagt u dan altijd mooie slippertjes of heeft u voor uw beroep vaak open schoenen aan of blote voeten en bent u het zat om steeds weer te moeten denken aan het lakken van uw teennagels of het verwijderen van de oude lak die er niet mooi meer op zit? Dan is dit misschien iets voor u. Het werkt hetzelfde als acryl of gel op de vingernagels. U kunt een mooie witte rand aanbrengen, volledige kleur of een kleurrandje met of zonder glitters.


Manicure

Naast het laten aanbrengen van acryl of gelnagels, kunt u ook bij mij terecht voor een manicure. Hierbij verzorg ik uw nagelriemen, maak ik de poriën wijd door middel van een lekker geurende warme natte doek, krijgt u een lekkere handmassage en sluit ik af met een nagellak naar keuze. Vraag ook naar de mogelijkheden en meerprijs voor nailart, paraffinebad en/of gellak. De manicure duurt ongeveer een uur.


Epileren

Tegenwoordig willen we allemaal nette gestylde wenkbrauwen. Weg met dat overtollige haar wat uw wenkbrauwen er zo rommelig uit laten zien. In de salon hanteren wij een gecombineerde methodiek, waarbij zowel een pincet (tweezer) wordt gebruikt als touw. Het voordeel van werken met een pincet is dat dit zeer nauwkeurig is. De haren worden één voor één verwijderd, met het doel mooie, gelijke en strakke wenkbrauwen. Met behulp van een touw kunnen wij snel veel haren tegelijk verwijderen.


Verven van wimpers en wenkbrauwen

Heeft u van uzelf lichte wenkbrauwen, maar bent u dat tekenen met dat potloodje zat of vind u het er niet natuurlijk uitzien? Dan is er de mogelijkheid om uw wenkbrauwen te verven. Dit werkt op dezelfde manier als uw haar verven. Op de haren wordt een verfkleur naar keuze aangebracht, even in laten werken en al na een paar minuten zijn uw wenkbrauwen weer mooi van kleur! De verf blijft ca. 6 weken mooi zitten! Weg met dat potlood en verven maar!!!

Ook zo klaar met de mascararoller om uw wimpers een mooie diepzwarte kleur te geven en wilt u geen extensions? Laat dan uw wimpers verven. Na 10 minuten in de verf, zijn uw wimpers zwart van kleur, wat ook nog eens ca. 6 weken blijft zitten. Is de kleur er weer vanaf, dan kunt u het gewoon opnieuw laten verven!

Harsen

Ons lichaam heeft heel veel haartjes. Van oudsher hebben deze de functie om de huid te beschermen. Echter, willen wij vandaag de dag graag van deze ongewenste haren af. Er zijn verschillende methodes om hiervan af te komen. Denk aan scheren en epileren. Maar deze methodes zorgen weer voor harde stoppels en de haren groeien vrij snel terug. Met harsen komen de haren zachter terug en zullen uiteindelijk ook steeds wat langer wegblijven. In de salon wordt gewerkt met hars op basis van aloë vera. Dit maakt harsen geschikt voor bijna elke huidtype. Bent u bekent met allergieën, kunnen we op de binnenkant van de pols een kleine hoeveelheid aanbrengen om te testen.

Voor het harsen is het belangrijk om het volgende in acht te nemen om de behandeling zo goed mogelijk uit te kunnen voeren:

  • Uw haren moeten tussen de 0,5 en 1 cm zijn. Bij haren die te kort zijn pakt de hars niet. Haren die te lang zijn, zal ik eerst moeten trimmen. Hier zitten extra kosten aan.
  • De dag voor de behandeling kunt u thuis even het lichaamsdeel dat u wilt laten harsen even goed scrubben. De dode huidcellen verdwijnen en de haren komen iets losser te zitten waardoor verwijderen iets makkelijker zal zijn.
  • Het is zeer gewenst om voor de behandeling even het te harsen gebied te wassen voor u naar de salon komt. Een schonere huid geeft een beter resultaat.
  • Het lichaamsdeel wat u wilt laten behandelen zal ontbloot moeten worden. Voor de oksels kunt u kiezen om een topje aan te trekken waarbij de oksel makkelijk bereikbaar zijn, maar kiest u voor een brazilian bijvoorbeeld, dan zal u alles uit moeten trekken aan de onderkant. Ik ben niet bezig met de vorm van uw lichaam en ik zal er alles aan doen om het u zo comfortabel te mogelijk te maken. Uiteraard snap ik dat de eerste keer best spannend kan zijn.

Na de behandeling kan het zijn dat uw huid wat rood wordt. Dit verdwijnt vanzelf binnen korte tijd.

Uiteraard kunnen alle gebieden geharst worden. Op de prijslijst staat een overzicht van de meest voorkomende. Wilt u toch nog een ander gebied laten harsen, neem dan even contact op. De behandelingen zijn zowel voor mannen als vrouwen toepasbaar.

LET OP! DE BRAZILIAN WAX WORDT ALLEEN GEDAAN BIJ VROUWEN.


Cosmetische voetverzorging

Uw voeten zijn de steunpilaren van ons lichaam. Letterlijk. Het is daarom noodzakelijk om deze goed te verzorgen. Waarom zou u dan niet eens het nuttige met het aangename verenigen. U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Van het simpel verwijderen van eelt tot aan een uitgebreide massage met paraffinepakking. Voor ieder budget een gepast pakket. Bij alle behandelingen worden de voeten gereinigd, gescrubd, nagels verzorgd, geknipt en gevijld en mooi afgelakt.

Let op! Ik ben geen medische pedicure. Bij medische problemen, ben ik genoodzaakt u naar een daarvoor geschikte pedicure te verwijzen.


IBX

IBX is een betrekkelijk nieuw nagelproduct en is bedoeld voor versteviging van natuurlijke nagels, herstellen van beschadigingen en bescherming van de nagels onder gellak. IBX dringt in tegenstelling tot acryl, gel en gellak door ín de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is.

IBX biedt mogelijkheden die er nog niet eerder waren om bijvoorbeeld beschadigingen in nagels te herstellen, zwakke nagels te verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. Kwetsbare nagels, die uitdrogen door het regelmatig verwijderen van gellak worden weer sterk, waardoor je gellak zonder zorgen kan dragen.

IBX is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie, (lange) natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix waar de nagel gevormd wordt door bijvoorbeeld nagelbijten of velletjes trekken of een zwakke nagel van nature. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel en daarnaast is het kleurloos en dus onzichtbaar. IBX is ook geschikt voor wie graag gellak gebruikt, maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de gellak beter blijft zitten en IBX beschermt kwetsbare nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van gellak.

De nagelplaat bestaat uit een groot aantal lagen dode huidcellen, die het eiwit keratine bevatten. Het is de keratine die de nagel hard maakt. De cellen van de nagelplaat vormen niet één aaneengesloten geheel, maar er zitten holtes tussen. De nagelplaat heeft dus een sponsachtige structuur, een netwerk van keratine met open ruimtes ertussen. IBX dringt eerst door in deze holtes en wordt daarna uitgehard. Bij het uitharden vormt IBX een tweede sponsachtige structuur, die verweven is met de nagelplaat. IBX hecht daarbij alleen aan zichzelf, niet aan de keratine. De nagelplaat wordt daardoor steviger en minder kwetsbaar, eventuele beschadigingen worden opgevuld en de nagel behoudt haar flexibiliteit. De nagel is feitelijk een betere nagel geworden.

Er is een belangrijk verschil tussen de eerste IBX behandeling en alle volgende behandelingen. Dat is logisch, omdat er bij vervolgbehandelingen al IBX in de nagel zit. Bij de eerste behandeling zit er nog geen IBX in de nagel en daarom is de eerste behandeling iets intensiever.

Als je IBX onder gellak wilt, dan doe je dat elke keer wanneer je de gellak verwijdert. Als je IBX puur als verbetering van je eigen nagels wilt, dan is de frequentie afhankelijk van de mate van de eventuele beschadiging. Bij een flinke beschadiging houden we eerst 1x per week aan voor een aantal weken, dan bouwen we op naar 1x per 2 weken, 1x per 3 weken en uiteindelijk een onderhoudsdosis van 1x per 4 weken. Het is per nagelprobleem verschillend welke kuur er nodig is.

Dadi' Oil wordt gebruikt om het herstel te bevorderen. Dit is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de naturlijke nagel, nagelproducten en de nagelriem! Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieke hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba olieën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Er is naturlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxident. Het mengsel van 21 essentiele oliën heeft een aangename geur. Het advies voor sneller resultaat met IBX is 3x per dag de nagelriemen insmeren. Bij de eerste behandeling krijgt u een flesje mee.