header image

Welkom bij Nails2day!


U bent op onze website terecht gekomen, omdat u waarschijnlijk meer informatie wilt hebben over hand-, voet-, wimper- en of wenkbrauwverzorging. Het kan zijn dat u een nagelbijter bent en daar nu wel eens mee wilt stoppen of uw natuurlijke nagels zijn niet mooi/naar uw zin of u wilt gewoon pronken met mooie nagels omdat u lekker ijdel bent, een feest heeft, verzorgde nagels wilt voor uw beroep, een bruiloft heeft of u gaat misschien zelf trouwen. Er zijn nog zat redenen te noemen om eens aandacht te besteden aan uw handen/voeten en nagels. En de nieuwste trend op het gebied van verzorging, namelijk wimpers en wenkbrauwen, draagt ook bij aan de schoonheid van de vrouw. Voordat u verder een kijkje neemt op mijn website, zulen wij ons even voorstellen.


Wie zijn wij?

Wij hebben jarenlang fanatiek gedanst en daarbij is uiterlijk en verzorging zeer belangrijk. Alles draait om glitter en glamour. Hoe meer, hoe beter! Nagels, handen en gezichtsstyling zijn daarbij zeer belangrijke aspecten. Een aantal jaren geleden is er een begin gemaakt met diverse opleidingen op het gebied van hand, nagel- en gezichtsstyling. Nu ruim vijf jaar verder, en met diverse certificaten op zak, zijn wij al een aantal jaren een veelzijdige en goed bezochte beautysalon in Barendrecht. We genieten nog elke dag van het creëren van mooie nagels, perfect geëpileerde wenkbrauwen en verzorgde voeten. Onze doelstelling is om iedere klant met een blij gevoel naar huis te laten gaan.


Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Acrylnagels, gelnagels, manicure, gellak, teennagels, voetverzorging, paraffinebad met handmassage en allerlei versiersels voor op de eigen of kunstnagels (nailart/naildesign), wenkbrauwen epileren én wenkbrauwen en/of wimpers verven.


Foto's