Maak nu online uw afspraak!


Per heden is het mogelijk om direct online een afspraak te maken op een dag en tijdstip naar uw wens! Wanneer kunnen wij u verwelkomen? Klik hier


 

De zomer komt eraan!


De zomer komt er alweer aan! Wij zijn de hele zomer geopend, dus mocht u bijvoorbeeld uw teennagels weer eens mooi willen verzorgen, neem dan contact met ons op!


 

IBX

Wie wil er van zichzelf geen mooie, lange maar vooral sterke nagels? Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Het kan zijn dat uw nagel van nature zwak is, dat u een flinke nagelbijter bent geweest of dat uw nagels in het verleden een trauma hebben opgelopen door een ongelukje. Wat de reden ook is, de oplossing is nabij. Met het nieuwe nagelsysteem IBX worden de meeste problemen verholpen. Wilt u hier meer over weten? Klik dan snel hier!

Foto 1

IBX

Voetverzorging

Uw voeten zijn de steunpilaren van uw lichaam. Letterlijk. Het is daarom noodzakelijk om deze goed te verzorgen. Waarom zou u dan niet eens het nuttige met het aangename verenigen? U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Van het simpel verzorgen van de nagels tot aan het verwijderen van eelt of een uitgebreide massage met paraffinepakking. Voor ieder budget een gepast pakket. Kijk snel hier voor de pakketten.


Facebook en Instagram

De website wordt periodiek van een update voorzien. Wilt u echter elke dag op de hoogte blijven van ontwikkelingen, nieuwe creaties en mooie acties? Volg ons dan nu op Facebook of Instagram!


Nieuwe behandelingen

Vanaf heden is het assortiment aan behandelingen uitgebreid. Met succes zijn de volgende opleidingen doorlopen en certificaten verkregen:

  • Harsen complete lichaam
  • Haren Brazilian vrouwen

 


Topper in de regio

Wij zijn er enorm trots op om te zijn verkozen tot Topper van de regio!

More

TalentX

"De klantenservice is perfect. De nagelstudio is veilig en betrouwbaar, het staat correct ingeschreven bij de KVK, de gegevens komen overeen en zijn juist. Daarnaast heeft het bedrijf een beveiligde website zonder gedoe. De nagelstudio is transparant en is een professional. Onze bevindingen zorgen voor een 100% aanbeveling van dit bedrijf"

TalentX - Let's help Each Other